en av jentene bak bloggen

Hello alle sammen ! : - )

Jente 1#

Litt informasjon om meg da. Jeg heter Julie Eirin Olsen på nettet- mitt opprinnelige fødselsnavn er Julie Eirin Eek. Olsen er min mormors pikenavn- derfor bruker jeg det. Jeg bor på ett fosterhjem i Seljord(Telemark), men kommer opprinnelig fra Halden(Østfold). Selv om jeg er fra Halden- har jeg vokst opp i Sauherad(Telemark). Min far er fra Sauherad og moren min fra Halden. Jeg er femten år gammel- fyller seksten på julaften. Har en super kjæreste som heter Andreas Dalane- elsker ham over alt på jord. Har ett par supre venner- men ville ikke nevne noen(kan jo hende jeg glemmer noen). Det var altså noe om meg, så skriver Theresegull noe om seg selv.

bilde redigert til den gamle bloggen min.

noe av det jeg gjør om dagen- Jeg er veldig glad i fotografering og skriving. Derfor kommer det vell en del tanker og bilder på denne bloggen. Blir nok ikke noe kjedelig å skrive om- men er nok ikke alt du interreserer deg for heller. Skrivefeil er noe herk og jeg er kjempe glad i korrekturlesing. Derfor blir tekstene mine endret og fikset på daglig- som regel. Nå skal jeg til Haukeli i morgen sammen med avlastningsfamilien min- derfor kommer Therese til å blogge en del mer enn meg denne første tiden. Blir vell cirka annenhver dag vi blogger, rundt det. Tror du ikke det Therese? : - )

Jeg kan være litt blondine av og til- så her er to blondine fortellinger.

#1
Jeg satt på cam med Tom-Martin tror jeg. En kompis av meg. Også klagde han på at cammen hans var speilvendt. Også sier jeg- blond som alltid. "Cammen min er ikke speilvendt. Det er akkurat det samme som å se seg selv i speilet jo."

#2
Jeg og Birk skulle lissom møtes ute på sandøya. Begge to står utenfor Joker og venter på den andre. Vi går litt att og fram og leter etter hverandre, men ingen av oss ser den andre. Så ler jeg litt og blir ganske oppgitt fordi jeg tror at han tuller med meg. Jeg blir så oppgitt at jeg utrbyter "fy søren- vi er sikkert på to forskjellige øyer vettu." også sier han "nei, sandøyen utenfor tvedestrand. er det ikke der du er da?" jeg slår meg selv i panna og sier "tvedestrand? har du svelga en manet? jeg er på sandøya utenfor Brevik. Det er på andre siden av jorda. ehm, nei vent litt- det er noen mil fra værandre.BIRK DIN BLONDINE" hahaha-  Så viser det seg faktisk at det finnes 26 sandøyer i norge.

Julie Eirin Olsen' kärleck och freedom

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits